Juny 21 - Participació Catskills 21

El passat dilluns dia 7 de juny, l’alumne Jawad Ben Amar del cicle mitjà de carrosseria acompanyat del professor Jonatan Martínez, va participar a la competició Catskills 2021 a l’Institut Caparrella de Lleida. Es tracta d'una competició entre Instituts de tota Catalunya, on l'alumnat de Cicles Formatius posen a prova les seves capacitats i les competències adquirides en els dos cursos acadèmics.

 

En Jawad va aconseguir la tercera posició de la prova Skill 13 de carrosseria, aquesta consistia en fer una substitució parcial d'un plafó de porta d'un vehicle marca Toyota, en el que els alumnes tenien que demostrar la seva destresa i habilitat.

 

Felicitem a Jawad per la seva gran participació, on ha demostrat un gran nivell de consolidació de les competències professionals dels estudis del cicle mitjà de carrosseria.

 

IMG 20210607 144453 resized 20210608 041612865

Read more: Juny 21 - Participació Catskills 21

Febrer 21 - Conveni amb AD Bosch

L’empresa AD Bosch i l’institut Miquel Biada, signen un conveni de col•laboració, la signatura d’aquest nou conveni ajudarà als estudiants del cicle mitjà de carrosseria en la seva formació en l’ús i aplicació de pintures.

L’empresa AD Bosch aporta a l’institut material per a les pràctiques, consistents en armari amb pintures de la marca Dynacoat, un espectrofotòmetre, ordinador, programa de càlcul de pintures i material divers per a la mescla.

Conscients de la importància que té una formació completa i el més a prop possible de la realitat professional, el conveni amb l’empresa AD Bosch i la seva aportació a l’institut, fa possible que la formació del nostre alumnat s’acosti una mica més a la realitat del món laboral, donant un valor afegit, oferint nous coneixements amb un aprenentatge detallat en aplicacions i pintat de vehicles.

Read more: Febrer 21 - Conveni amb AD Bosch

Novembre 19 - Sortida 2CMMV al vaixell Punta Major

Els alumnes de segon de manteniment d’embarcacions d’esbarjo han realitzat una visita al vaixell de salvament marítim anomenat Punta Major. Situat al Port de Barcelona, han pogut veure l’interior d’un vaixell destinat a socòrrer altres embarcacions en cas d’emergència. Han visualitzat la part de la sala de màquines i la part del pont, per on es governa el vaixell. També han escoltat i parlat amb part de la tripulació per conèixer la vida al mar.

GOPR5749 1574961305803 high

Read more: Novembre 19 - Sortida 2CMMV al vaixell Punta Major

Octubre 18- Sortida Ral·li Catalunya

El 25 d'octubre els alumnes del cicle mitjà d'electromecànica de vehicles tant de primer com de segon curs, varen poder assistir al primer tram d'aquesta competició a Barcelona, el recorregut dissenyat per a aquest tram urbà tenia el seu traçat establert a la part baixa de la muntanya de Montjuïc.

Els vehicles equipats amb especificacions de terra ( suspensions i pneumàtics ) , això va repercutir notablement en benefici de l'aficionat donada l'espectacularitat que d'aquest fet i per la pluja que va caure durant tota la tarda, sempre dins de la major seguretat possible.

 

ralli201803

Read more: Octubre 18- Sortida Ral·li Catalunya