Abril 18- Equip Biada Competició a la Cursa Resistència de Canet de Mar

El proper dissabte dia 21 d’abril l’equip de Biada Competició, format per alumnes i professors del Departament d’Automoció, participaran en la Cursa de Resistència de 3 hores de Canet de Mar, inscrits en la categoria de motocicleta amb canvi manual, prova puntuable pel campionat de Catalunya. 

El lloc de la cursa serà a l'esplanada de darrera el complex esportiu municipal H2O de Canet. 

Els alumnes i professors del cicle d’electromecànica de vehicles us demanem el vostre suport el dia de la cursa.

 

Horaris del dissabte:

• 13 a 14:30 h inscripció dels equips

• 14:30 a 15:00 h verificacions tècniques

• 15:00 a 15:50 h entrenaments cronometrats

• 16:15 a 19:15 h cursa

• 19:30 h lliurament de premis

 

Us esperem a tots!!!

Novembre 17- Sortida Autoretro 2017

El dia 17 de novembre els alumnes del Cicle d'Electromecànica de Vehicles van visitar el Saló Internacional Autoretro de la Fira de Barcelona. És un certamen al qual el Departament d'Automoció visita, des de fa anys fidelment.

Com sempre, una gran bateria de vehicles clàssics al pati exterior dóna la benvinguda al món espectacular que apareix a l'interior del recinte. Aquest any es rendeix tribut al carrosser Pedro Serra, va ser un dissenyador i carrosser d'automòbils espanyol. Se li relaciona especialment amb diverses de les carrosseries del Pegaso Z-102 i diversos redissenys de models de Chrysler i SEAT, i al pilot Ramon Torras que fou un pilot català de motociclisme que destacà en competicions internacionals a començaments de la dècada de 1960.

 

Octubre 17- Sortida Ral·li Catalunya

El 6 d'octubre els alumnes del cicle mitjà  de primer curs, varen poder assistir al Parc Tancat del Ralli Costa Daurada, situat a l'aparcament del complex lúdic Port Aventura a la ciutat costanera de Salou a la província de Tarragona.


Varen comprovar  la coordinació de cada equip com en pocs minuts els mecànics posen a punt els cotxes de la competició entre tram i tram, veien que tot ho han de fer amb un temps determinat i que la compenetració entre companys de cada equip es primordial pel bon rendiment de cada escuderia, i que una petita errada pot comportar un fracàs col•lectiu.

 

Des del Departament valorem la visita en to positiu ja que els alumnes poden tenir una visió més propera del que es realitza en veritat en un box de competició in situ i no el que es veu en la televisió, i que el treball en grup és més important que l'individual.

 

rally1rally2rally3

Novembre 16- Saló Autoretro 2016

El dia 25 de novembre els alumnes del Cicle d'Electromecànica de Vehicles van visitar el Saló Internacional Autoretro de la Fira de Barcelona. És un certamen al qual el Departament d'Automoció visita, des de fa anys fidelment.

 

Autoretro, degà a Espanya de l'àmbit dels vehicles clàssics, a l'interior del pavelló destaca l'estand de SEAT Cotxes Històrics, amb la celebració del 50 aniversari del SEAT 850, de la gamma Cupra i la presentació del SEAT 124 Especial 1800 Grup 4 amb el qual van a disputar el Rallye de Muntanya-Carlo Històric amb Salvador Cañellas repetint com a pilot. Va ser un dels punts de major interès en AutoRetro 2016.

alumnos01

Octubre 16- Sortida Ral·li Catalunya

El 13 d'octubre els alumnes del cicle mitjà tant de primer com de segon curs, varen poder assistir al primer tram d'aquesta competició a Barcelona, el recorregut dissenyat per a aquest tram urbà tenia el seu traçat establert a la part baixa de la muntanya de Montjuïc.

Els vehicles equipats amb especificacions de terra ( suspensions i pneumàtics ) , això va repercutir notablement en benefici del aficionat donada l'espectacularitat que d'aquest fet i per la pluja que va caure durant tota la tarda, sempre dins de la major seguretat possible.